"81 İl, 81 Proje" Adlı AB Projeleri Festivali

"81 İl, 81 Proje" adlı Avrupa Birliği (AB) Projeleri Festivali'nde bu yıl Osmaniye'yi, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Maddeye Hayır"

"81 İl, 81 Proje" adlı Avrupa Birliği (AB) Projeleri Festivali'nde bu yıl Osmaniye'yi, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Maddeye Hayır" projesinin temsil ettiği bildirildi.

Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, yaptığı yazılı açıklamada, 2011 yılında sokakta çalıştırılan ve sokakta yaşadığı tespit edilen çocukları bu ortamlardan uzak tutmak, uçucu madde bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklar edinmelerinin önüne geçmek, tedavi ve rehabilitasyonları, aile desteğiyle topluma kazandırılması amacıyla "Maddeye Hayır" projesini hazırladıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

AB Bakanlığı Ulusal Ajans tarafından, AB Gençlik Programı kapsamında projenin mali destek aldığını ifade eden Ceren, projeyle 0-18 yaş arası 20 çocuğu, sosyal ve kültürel etkinlikler ile topluma kazandırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Türk Ulusal Ajans tarafından tertip edilen "81 İl, 81 Proje" adlı AB Proje Festivali'ne Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu ve AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen "Maddeye Hayır" projesi kabul görmüştür. Haliç Kongre Merkezi'ne yapılan bu etkinlikte ilimizi, Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü temsil etmiştir."

Muhabir: Tuğba Temir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: