81 Yıllık Tarih Yeni Bir Kitap Ve Şampiyonluk Albümü İle Taçlandı

Erciyesspor’un 81 Yıllık Şanlı tarihi 2012-2013 Sezonunda elde edilen şampiyonluk anısına yeni bir kitap ve...

Erciyesspor’un 81 Yıllık Şanlı tarihi 2012-2013 Sezonunda elde edilen şampiyonluk anısına yeni bir kitap ve şampiyonluk albümü ile unutulmaz arasına girdi.

Daha önce Erciyesspor ve Kayserispor tarihleri içeren 4 kitabı bulunan Araştırmacı-Gazeteci-Yazar Mustafa Cengiz Erciyesspor’un tarihçesini 81. Yıl ve Süper lige üçüncü kez çıkış anısına yeniden kaleme aldı.

608 Sayfadan oluşan 64 sayfalık renkli bölümünde 2012-2013 sezonundaki unutulmaz şampiyonluğu anlatan ve ‘Futbol ZİYA’fetinde Murada EREN’ler’ adını taşıyan Erciyesspor tarihçesini anlatan eser 2004 yılı içerisindeki Erciyesspor-Kayserispor isim değişikliği dahil Erciyesspor’un aynı isimle elde etiği üç şampiyonluk ve iki takımın tarihçelerini de geniş kapsamlı olarak sunuyor.

Reklam
Reklam

128 Sayfadan oluşan tamamı 4 renkli kuşe kağıda basılı Şampiyonluk Albümü ise ‘ERCİYES’İN GÖLGESİNDE BİTMEYEN MARATON: ŞAMPİYONLUK KOŞU’su Fotoğraflarla şampiyonluk kısa bir resmi geçidi olarak sezonu ve başarıyı ölümsüz karelerle unutulmazlaştırıyor.

1000’er adet olarak basılan her iki eserde Erciyesspor tarafından sporseverlere tanıtılarak beğenilerine sunulacak.

Cengiz kısa bir süre öncede 29 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında Kayseri Forum’da 25 Bin Fotoğraf arasından seçtiği 700 eser ile ERCİYES’İN GÖLGESİNDE BİTMEYEN MARATON: ŞAMPİYONLUK KOŞU’su Fotoğraf Sergisini Sporseverlerle buluşturmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: