836. Miryokefalon Savaşı Ve Elma Festivali Başladı

Isparta'nın Gelendost ilçesinde belediye tarafından organize edilen Miryokefalon Savaşı'nın 836. yıldönümü ve elma festivali etkinlikleri,...

Isparta'nın Gelendost ilçesinde belediye tarafından organize edilen Miryokefalon Savaşı'nın 836. yıldönümü ve elma festivali etkinlikleri, vatandaşların da katılımlarıyla coşkuyla başladı.

Gelendost’un tanıtımı, tarih sahnesindeki yeri ve elma üretimi Türkiye’ye ve dünyaya duyurmak için geleneksek hale getirilen Miryokefalon Savaşı'nın yıldönümü ve elma festivali Gelendost belediyesi tarafından organize edildi.

Vali Memduh Oğuz, "Isparta’mızın cennet köşelerinden biri olan tarihiyle ve tarımıyla Gelendost’ta olmaktan mutluluk duymaktayım. Vatandaşlarımızın hayvancılık ve elma üretimi açısından devletimizin desteğini aldığını ve bundan sonrada almaya devam edeceğini söyleyerek, tarihi bakımından önemli olayların olduğu bir coğrafyadır." dedi.

Reklam
Reklam

Programa, Isparta Valisi Memduh Oğuz, Gelendost Kaymakamı Ferhat Peşin, Belediye Başkanı Halim Kıyak, misafir belediye başkanları, araştırma görevlileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz