85. Yıl Milli Egemenlik Ortaokulu Öğrencileri,temizlik Işleri Tesislerini Gezdi

85. Yıl Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencileri, Karaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önderliğinde, Çöp Depolama Sahası ve Ambalaj Atıkları Ayrıştırma tesisini

85. Yıl Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencileri, Karaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önderliğinde, Çöp Depolama Sahası ve Ambalaj Atıkları Ayrıştırma tesisini gezdi.

Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında temizlik konusunda görüşmeler yapmak için 85. Yıl Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Muharrem Kerbalı ve öğrenciler, Temizlik İşleri Müdürlüğü önderliğinde düzenli çöp depolama sahası ve ambalaj atıkları ayrıştırma tesisini gezerek teknik personelden bilgi aldı.

Temizlik İşleri Müdürü Ali Faruk Aydın nezaretinde tesisleri gezen öğrenciler; ambalaj atığı, atık pil, bitkisel atık yağ gibi çöp ve geri dönüşebilir atıkların ne aşamalardan geçtiğini gördü.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: