89 Yaşında Günde 10 Gazete Okuyor

Ordu’nun Kumru ilçesinde yaşayan 89 yaşındaki Muzaffer Akıcı, günde en az on gazete alıp okuyor.Kumru...

Ordu’nun Kumru ilçesinde yaşayan 89 yaşındaki Muzaffer Akıcı, günde en az on gazete alıp okuyor.

Kumru ilçesinde yaşayan ve ilerlemiş yaşına rağmen merak ve heyecanından hiçbir şey kaybetmemiş olan Muzaffer Akıcı, her gün gazete bayiine gelerek yaklaşık on gazetesini bizzat kendisi alıyor. Ayvalı Mahallesi'nde ikamet eden ve zaman zaman şehir merkezindeki evlerine gelen Muzaffer Akıcı, “Okuma aşkı bende çocukluğumdan beri var. İlk gazetelerim o yılların Zafer gazetesidir. Ondan sonra yıllar geçtikçe çeşitli gazeteler çıktı. İlçe merkezinde esnaflık ve Ayvalı Mahallesi'nde yaklaşık 25 yıllık muhtarlık yaptım. Ben günlük gazetemi okumadan rahat edemiyorum. Öğrenme ve bilgi merakı bende sürekli canlı duruyor. Şimdiki genç neslimizde böyle okuma aşkı göremiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Gazete bayisi Cemil Paycı ise, "Ben, üniversite mezunuyum. Babamla birlikte burayı işletiyoruz. Bugüne kadar Muzaffer amcamın gazete merakı gibi hiçbir müşterimde bu isteği görmedim" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz