9-15 Haziran 2014 haftalık burç yorumu

Merkür etkileri devam ediyor!

KOÇ

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Aşkta güvence, paylaşım, eşit haklar, ortaklaşa hareket etmek ve güç birliğinde bulunmak çok önemli. Hafta boyunca etkin görünümler altındayız. Öncelikle ilişkide bulunduğumuz kişinin iş ve mali durumuna bir bakmak lazım. Güven vermiyorsa içtenlik yoksa ve basit hareketler söz konusu olduğunda geri çekileceğiz. 14 Haziran tarihi bu açıdan biraz zorlayıcı geçebilir. İlişkideki dengeler bozulabilir.

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: İş hayatımızı ilgilendiren konularda da etkin bir haftadayız. Toplumsal ilişkilerimizi önemseyeceğiz. Gerçekçi düşünmek gerektiğini söylemeliyim. Eğer bir ortaklık ilişkiniz varsa, mutlaka mali konularda birbirinize karşı dürüst davranınız. Venüs yönettiği Boğa burcunda ilerliyor. Güven, istikrar, dürüst insanlarla çalışıyorsak, hiçbir sorun çıkmaz. Fakat iddiacı, her şeyi bildiğini söyleyen, bir de kendince karar veren bir ortakla anlaşmak zor olur. Bu hafta Yay burcunda oluşacak Dolunay ve diğer etkilere baktığımızda parasal konular çok daha öne çıkıyor. İşimizle ilgili bir dönüşüm, bir karar aşamasına gelebiliriz. Sakinlikle meseleleri ele alalım.

Reklam
Reklam

PARA

9-15 Haziran haftası: Bu hafta her anlamda önemli enerjiler mevcut. Finansal ortaklıklarda tarafların çok dikkatli bir şekilde hareket etmeleri yararlıdır. Venüs Boğa burcunda gayet olumludur. Eğer her iki taraf da, dürüstçe hareket etmeyi ve ilerisi adına istikrarlı ilerlemeyi biliyorsa bu zorluklar güce dönüştürülür, kazanç elde edilir. Tam tersine, biri diğeri üzerinde baskı kurmaya kalkarsa zor olur. Gizli saklı işlerden kaçınmak lazım. Maddi konularda da alışverişlere dikkat etmemizde yarar var. Kazanç getirici işlere ağırlık verelim. Sorumluluklarımızı bilelim.


BOĞA

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Haftanın ilk günü olumlu gözüküyor. Venüs desteğiyle dürüst, güvenilir insanlarla karşılaşırsınız. İlişkinizle alakalı konular üzerinde düşünürsünüz. Yapıcı davranırsınız. 13 Haziran tarihi ikili ilişkilerde test zamanıdır. Güven ve huzuru önemsersiniz. Karşı tarafın da kırıcı davranmadan, eğer problem varsa çözüm bulmasını beklersiniz. İleriye yönelik hedefler koymaktan yanasınız. Uzun zamandır birlikte olan çiftler bu tarihteki gerginliğin üstesinden kolayca gelirler. Ancak inatlaşan çiftlerin dikkatli olmasında yarar var.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: Haftanın ilk günü yapılacak görüşmeler umut vericidir. Girişilen işlerde sağlamlık aranır ve buna göre değerlendirmeler yapılır. 13 Haziran tarihinde iş ortaklıkları, sözleşmeler, yasal davalar, eski çözümlenmemiş meseleler sizi biraz uğraştırır. Biz güven ararız, huzur bulmak isteriz, ilerisini düşünürüz. Muhatabımız olan kişi anlaşmaya gönüllü değilse hem finansal hem iş hem de mali konularda rest diyerek kesip atabiliriz. Eğer en başından bu yana işinizden, ortaklığınızdan memnunsanız, bu hafta mali konularda ve yapılacak değişimler için anlaşmaya varırsınız. Haftanın nasıl geçeceği biraz da bu tarihe kadar yaşananlara göre sonuçlanacaktır. Eğreti olan gider, sağlam olan kalır.

PARA

9-15 Haziran haftası: Bu haftanın mali konularda da etkili olduğunu söylemek isterim. Özellikle 13 Haziran tarihindeki görünümler ve Dolunay bizim de şapkamızı önümüze alarak düşünmemizi gerektiriyor. Bir getirisi olmayan tam tersine her açıdan yoran ortaklıklar sözleşmeler sona erebilir. İleriyi vadeden, huzur veren, güven uyandıran her şey kalıcı yönde sağlamlaştırılır. Sağlığımıza özen göstermemizde yarar var. Çalışma hayatında taviz vermek zorunda kaldığınız durumlar sizi stres altına sokabilir.

Reklam
Reklam

İKİZLER

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Haftanın neredeyse tüm görünümleri ve Dolunay, ilişki konularında da dikkatli olmayı gerektiriyor. Karşıt burcunuzda 13 Haziran tarihinde gerçekleşecek bu yansıma içtenlikten yoksun, abartılı tepkilerde bulunmaya açık, çelişki ve çatışmalarla dolu, fikirsel anlaşmazlıkların çokça yaşandığı ilişkileri tehlikeye sokar. Bir taraf huzur diye tuttururken, diğer taraf baskı, kıskançlık veya çözümsüzlük peşindeyse işiniz bu hafta epey zor demektir.

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: İş konularında bilhassa önemli bir haftadayız. 9 Haziran tarihi hem mali hem de huzurunuzu kaçırıcı işlere karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Özel ilişkinizdeki sorunlar veya parasal konularda tatmin olmadığınız işler sizi bir hayli rahatsız edebilir. 13 Haziran tarihi tüm burçlar için önemlidir. Ya tamam Ya devam tarzı gelişmeleri işaret eder. Sağlığınız da aynı şekilde önem arz ediyor. Problemler verimli çalışmanızın önüne geçebilir. Aslında sakin ve soğukkanlı bir şekilde durumlara yaklaşılırsa bu çözüm bulmak adına yararlı olacaktır. Bu haftaki görünümler, sadece sizin üstesinden gelebileceğiniz konular olmayabilir. Sizin dışınızda gelişen durumlar bunda etkili olabilir.

Reklam
Reklam

PARA

9-15 Haziran haftası: Maddi konularda da etkili olan bu hafta paramıza mutlaka sahip çıkalım. Bilmediğimiz işlere kalkışmayalım. Güven ve garanti içermiyorsa beklemede kalalım. İş ortaklıklarına dikkat edelim. Sağlığımızı önemseyelim.


YENGEÇ

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Haftanın ilk etkili görünümü 9 Haziran tarihinde gerçekleşecek. İlerisi adına ilişkimizi ilgilendiren konular üzerinde sakin bir şekilde düşüneceğiz. Partnerin de baskıcı tutumundan mutlaka kaçınması gerekecek. Herkesle anlaşırken, birbirinizle anlaşamıyor olmak garip değil mi? Haftanın tüm burçlar açısından en etkili tarihi 13 Haziran. Bu tarihte size zevk veren, rahatlatan, huzurlu kılan kişi ve aktivitelere daha fazla önem vermek, hayatı güzel yanlarıyla hissetmek istiyorsunuz. Ancak iş, sağlık ve ilişki konularında bir mucize lazım diyeceksiniz. Dolunay, abartılı hareketlerin, konuşmaların bir işe yaramayacağını işaret ediyor. Gerginlikler en çok yuva ve ilişki konularında etkili oluyor.

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: Haftaya aslında olumlu başlıyoruz. Etrafımızla olan alışverişimiz, bağlantımız güçlü. Ancak 13 Haziran tarihinde iş konularında, sağlık, ailevi, iş ortaklığı meselelerinde dirençle karşılaşabiliriz. Değerlerimize öyle sıkı sıkıya sarılırız ki, kutsal kabul ederiz. Fikirlerimizi iş ortamında ve çalıştığımız insanlarla paylaşırken, Dolunay etkisi altında zaman zaman abartabiliriz. Hoşgörülü davranmakta zorlanırız. Yüzeysel meselelere kafamızı takıp gereksiz ayrıntılarla kendimizi üzeriz. Oysaki enerjimizi hoşlandığımız aktivitelere, dostlarla birlikte olmaya, biraz şöyle dışarı çıkıp hava almaya, kavgadan ve negatif insanlardan uzak durmaya versek, bu haftayı rahat geçirmiş oluruz.

Reklam
Reklam

PARA

9-15 Haziran haftası: Maddi konularda da dikkatimizi çekebilecek bir haftaya adım atıyoruz. Kazanç evimizin yöneticisi Güneş hala ikizler burcunda ilerlemekte ve doğal olarak biz de gereksiz masraflar veya dalgalanmalar yaşıyoruz. İş anlamında sorunlarımız olduğu için, pek de açılmamakta yarar var. 13 Haziran tarihindeki Dolunay, hesabı bilmek gerektiğini gösteriyor. Sizin biraz da paranıza sahip çıkmanızda yarar var. Maddeci biri değilsiniz fakat bazen hesabı bir hayli şaşıyorsunuz. Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz de bunda etkili oluyor.


ASLAN

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Bu haftaki görünümler ve Dolunay, tüm burçlar için dikkat edilmesi gereken noktaların işaretçisidir. Aşk açısından ben çok da zorlayıcı bulmuyorum. Bilakis bir tanışmanın, fikirsel anlamda anlaşmanın, bir arkadaşlığın, aşkta hayatın anlamını fark edeceğiniz bir ilişkinin belirleyicisi olabilir. Devam eden birliktelikte yüzeysel düşünmeyip, birbirinizin düşüncelerine saygı duyuyorsanız pekala güzel bir hafta geçirebilir. İş ve maddi konularda ise dikkatli olmak gerekiyor.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: 9 Haziran tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde geleceğinizi garanti altına almak amaçlı düşüneceksiniz. Şu andaki mevcut işiniz size bunu sağlamıyorsa, çok fazla yorulup, bir de iş ilişkilerinde problemler oluşuyorsa tabii ki biraz dikkat edeceğiz. 13 Haziran tarihi ise çok önemli. Çünkü işimizden elde ettiğimiz gelir, bir aile kurmaya veya ailemizi geçindirmeye yetişmiyorsa canımız bir hayli sıkılabilir. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bir yandan huzur ve güven ararken diğer taraftan sorumluluklarımız bizi sıkıştırır. İş görüşmeleri veya bağlantılarında çok iyi düşünmemiz gerekir. Sıkı çalışma, yoğunluk sağlığımızı zorlayabilir.

PARA

9-15 Haziran haftası: Maddi konular tabii ki işimize bağlı olduğu için, bu haftaki görünümler altında eğer bir sorun meydana gelirse parasal anlamda da bizi etkileyici olur. genelde aileyle ilgili bir maddi konu bu hafta epeyce gündemi işgal eder. Mal paylaşımı, satış-alış, yatırım, borçlarımız gibi geniş alanda akıllıca hesaplamalarda bulunmak lazım. İlerisi adına güven verir mi veyahut bizi sıkıştırıcı olabilir mi diyerek düşünmek gerekiyor.

Reklam
Reklam

BAŞAK

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Merkür geri hareketi nedeniyle, eğer ilişkimizde sorunlar varsa, lütfen oturup iyice bir düşünelim. 13 Haziran tarihinde önceden kararlaştırılmış yolculuklar iptal edilebilir. Maddi bir zorluk veya bazı meselelerin kafanızı kurcalaması bunda etkendir. Çevremizdeki insanlara bu hafta güvenmekte zorlanacağız. Ailevi konularda etkili olacak Dolunay, genelde gereksiz meselelerin büyütüleceğinin işaretçisi olabilir. Hoşgörülü olmakta yarar var. Ailenizle ilgili konulara dikkat ediniz.

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: İş konularında da etkili olacak Dolunay, internet yoluyla yapılan iş başvurularında mutlaka şartları iyice gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. İşverenlerle aranızda hoşgörü yetersizliği, fikirsel problemler yaşanabilir ve bunlar işimizde huzursuzluğa, gereksiz polemiklere sebebiyet verebilir. İş yoğunluğu çok artabilir. Ancak Dolunay öncelikle ailevi konulara önem vermenin, işlerinizi de buna göre ayarlamak gerektiğini gösteriyor. Belki mevcut işinizdeki değişimler ailenizi de yakından ilgilendiren hale gelebilir. İki ayrı işle uğraşıyorsanız ailenizi ihmal etmeniz mümkündür. Bunlara dikkat edelim.

Reklam
Reklam

PARA

9-15 Haziran haftası: Bu hafta genel olarak tüm burçlar için bir dikkat içermekte. Maddi açıdan işimizin durumu, yeni kararlar veya sorun çıkartan meseleler keyifsizlik yaratabilir. Maddi konularda karar vermekte zorlanabiliriz. Bazen oldukça çelişkili düşünürüz. Dengeli bir bütçe yapmak, buna uymak zor olabilir. Kafamız karışabilir. İşimizden elde ettiğimiz geliri arttırmak amaçlı faaliyetler zamanla yerine oturacaktır.


TERAZİ

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar olarak zorlayıcı bir haftaya adım atıyoruz. Öncelikle ailevi ilişkilerde veya iç dünyanızda yaşanan bir takım problemleri büyüterek içinden çıkılmaz hale getirmemek lazım. Bilakis birlikte çözüm bulunmalı, bu krizler aşılmalıdır. Bu hafta finansal iletişim veya bir takım sebeplerle beraberliklerde sorunlar çıkabilir. Sadakat, güven, sevgi ve huzur ilkesine dayalı olmayan aile veya ilişki birliği bozulabilir. Dikkatli olmakta yarar var. Dolunay, uzak yakın akrabalarla olan sorunlar, eğitim veya ticari konularda yaşanan sıkıntılar, fikirsel anlaşmazlıkların ortaya çıkabileceği zamanı gösteriyor. Oysaki bu Dolunayda kardeşler, aile, akraba ve eş ile olan problemlere eğilip güzelce anlaşmaya çalışılsa pürüzler ortadan kalkabilir.

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: İş hayatımızla ilgili konularda 13 Haziran tarihi diğer alanlarda olduğu gibi önemli gözüküyor. Ve birçok problemin altında yatan sebeplere baktığımızda, aile ve parasal konular, güven olgusu çok önemli. Yay burcunda oluşacak Dolunay, kiminle olursa olsun bir konuyu mantıklı bir şekilde ele almadan, ben bilirim tarzı konuşmamak gerektiğini gösteriyor. Bu haftaki görünümler evdeki anlaşmazlıkları tetikleyici veya verilen kararların hem mali hem de iş yönünde ele alınması gerektiğini gösteriyor. Sağlık yine önemini koruyor.

**PARA

**

9-15 Haziran haftası: Parasal konularda da bir hayli etkili haftaya adım atıyoruz. 9 Haziran tarihinde ailenizle aranızda bir mal taksimiyle ilgili konuşmalar geçebilir. Taşınma veya çevre değişimi yaşanabilir. Aileniz veya sizin sağlığıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Miras, hisseli olan paralar veya hukuksal konular üzerinde durulabilir. Bütün bu meseleler mantıklı bir şekilde ele alınmalıdır. Aceleye getirilmemeli, çatışmalara, çelişkilere karşı dikkatli olunmalıdır.


AKREP

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar için önemli bir haftaya adım atıyoruz. Burada önemli olan, yapıcı ve sahiplenici şekilde hareket edilmesidir. Temeli sağlam olan beraberliklerin güçlenmesi mümkünken, anlaşmazlık yaşayan çiftlerin aralarındaki gerilim artabilir. Yanlış ve doğru olanların kefede tartıma zamanıdır. Kişisel farklılıkları, bir bütünün yarısıyız şeklinde ele alabilirseniz, almaya gönüllüyseniz, problemleri düzeltilmesi gereken unsurlar olarak görebilirseniz bu haftayı güçlenmiş bir şekilde bitirirsiniz. Karşılıklı inatlaşmalar, sürekli bir şeyleri kurcalanması stres yaratıcıdır ve bir işe de yaramaz.

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: Bu hafta iş ortaklığı ve sözleşmeli çalışanlar açısından dikkate değerdir. Bir süre önce işe başladıysanız ve başarılı bir grafik çizdiyseniz işverenleriniz sizinle çalışma koşulları ve para konusunda görüşebilirler. Eğer problemli bir işiniz varsa veya başka bir planınız varsa, işiniz sizi tatmin etmiyorsa ayrılmaya kalkışabilirsiniz. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Eğitim ve yeni projeler, işler hakkında çok iyi düşünelim. 13 Haziran tarihi bu anlamdaki gelişmeleri işaret ettiğinden dikkatli olmamız gerekiyor.

PARA

9-15 Haziran haftası: Bu haftanın en etkili görünümleri 9 ve 13 Haziran tarihlerinde oluşacak. Mali konularda özellikle Yay burcundaki Dolunay önem arz ediyor. Kişisel veya ortaklaşa kazançlar anlamında finansal durumumuza gerçekçi bir şekilde incelememiz lazım. Ne gibi zorlanmalar yaşanır, bunları 13 Haziran tarihinden önce bütçemizi, mali konuları, ortaklıkları, alacak ve borçlarımızı tetkik ederek tespit edebiliriz. Parayı hayatın merkezine koyan veya tam tersine sürekli harcayan hiç düşünmeyen biriysek, tabii ki bu Dolunay bizi sıkıntının işaretçisi olabilir.


YAY

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Hem ilişki hem iş hayatı ve hem de parasal konularda son derece önemli bir haftadayız. 13 Haziran tarihinde sizin burcunuz üzerinde oluşacak Dolunayın önemi, partneriniz ve sizin düşünceleriniz, değer yargılarınız, inancınız, ailevi yapınız, hayatı ele alış biçiminiz,, bu ilişkiye verdiğiniz öneme göre anlam bulacaktır. Bir bütünün ayrı parçaları olduğunuz gerçeğinin farkında bir ilişkiniz varsa, tabii ki bu Dolunayda sorun çıkmaz ve farklılıklar sizi birbirinize daha fazla yaklaştırır. Tam tersi durumda ise, hoşgörüsüzlük, abartı ve çatışmalar uzaklaşmaya sebep olabilir. Dış veya iç nedenlerle bu Dolunay ilişkinin test edilmesi demektir.

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: Bu hafta, birçok burç için zorlayıcıdır. Sizler için ilişki, çalışma hayatı parasal ve ailevi konularda önem taşımaktadır. Maddi ve manevi anlamda güven ve huzur dolu bir yerde çalışıyor ve de yaptığınız işten memnunluk duyuyorsanız sorun yok. Ancak kendinizi yorgun, çoğu zaman keyifsiz, doyumsuz ve mutsuz hissediyorsanız bu hafta devam etmeme kararı alabilirsiniz, başka bir işi tercih edebilirsiniz. Eğer uzun zamandır iş arıyorsanız, bu hafta görüşmelerde bulunabilirsiniz. Kararlarınızı verirken, para kadar, hedeflerinize de uygun oluşu sizin için son derece önemlidir.

PARA

9-15 Haziran haftası: Bu haftanın, diğer alanlarda olduğu gibi maddi açıdan da önemi bulunmakta. Mevcut iş koşullarınız sizi hem huzur hem de mali anlamda doyurmuyorsa yeni bir karar verebilirsiniz. Bazıları iş ortaklığını bitirebilir, kimileri kendine farklı bir hedef belirleyerek serbest çalışmayı tercih edebilir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yeni karar vermemek gerekiyor.


OĞLAK

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Hafta başında olumlu bir görünüm var. 9 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Aşk hayatınızı güçlendirici, huzur ve sevgiyi temin edici, maddi ve manevi anlamda da kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayıcıdır. Çocuklarınızla ilgili konularda da olumludur.

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: 13 Haziran tarihi ise, tüm burçlar üzerinde mücadeleci ve farkındalık yaratıcıdır. Yeni bir hedef belirlemek, amacınıza uygun şekilde seçimlerde bulunmak anlamında önem taşır. Aynı gün gerçekleşecek Dolunay, ilişkilerde veya duygusal anlamda yargılayıcı ve ben haklıyım tarzında düşünmenize neden olabilir. İş yoğunluğu ve stresi sizi yorabilir. Otoritelerin üzerinizdeki baskısı veya dış dünyadaki rekabet gerginlik verebilir. Sağlığınıza özen gösteriniz. Altından kalkamayacağınız hiçbir şey yok.

PARA

9-15 Haziran haftası: Maddi konularda 13 Haziran tarihinde oluşacak Dolunay, iş hayatınızdan elde edilen gelir ve ortaklaşa kazanç anlamındaki düzenlemelerin, analizlerin çok dikkatli yapılması gerekiyor. Çünkü Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Partnerinizin iş hayatı, mali durumuyla ilgili vereceği kararları, iş ortaklarınız varsa onlarla olan ilişkinizi de hoşgörülü ve önyargısız bir şekilde ele almanızda, güvence unsurunu önemsemenizde yarar var.


KOVA

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Bu hafta hepimiz için dikkate alınması gereken noktalar bulunmakta. Sizler açısından, güvenli bir yaşam, aile içindeki dayanışma, huzurlu iş veya ev hayatı, parasal açıdan rahat etme gibi olgular çok kıymeti. Sizi güçlendiren, farkındalık yaratan, olumlu düşünmenizi sağlayan ruhsal çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Bu çalışmaları bir işe ve kariyere dönüştürmek de mümkün. Ancak lütfen geri harekette olduğumuzu unutmayalım. İş konularında her şeyi gözlem altına alalım.

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: 13 Haziran tarihindeki Dolunay, bilgilenme, insanlarla bir araya gelme, fikirlerinizi hoşgörülü bir tarzda başkalarıyla paylaşma, bilgece hareket etme yönünde kıymet taşıyor. Sosyal projeler içinde yer almak, eğitmenlik yapmak, öğrenmek, kişisel gelişim gibi konulara da merak duyabilirsiniz. Ancak benim dikkat etmenizi istediğim nokta, hem zevk alacağınız hem başkalarıyla iç içe olacağınız çalışmalara ağırlık vermenizdir.

PARA

9-15 Haziran haftası: İş ve mali konularda da ruhsal çalışmalar, doğayla ilgilenme, toplumsal aktivitelere katılma, grup kurma gibi çalışmalar kazandırıcı olabilir. Toplumsal ilişkilerinizi önemseyiniz. Hangi görüşten olursa olsun insanlarla kaynaşmak sizin iç dünyanızı renklendirecek, güçlendirecektir. Yeteneklerinizi köreltmeyiniz.


BALIK

AŞK VE İLİŞKİLER

9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar açısından etkin görünümlere ev sahipliği yapan bir haftaya adım atıyoruz. 9 Haziran tarihinde maddi ve manevi anlamda güven duygunuz yerindedir. Hayattan, ilişkilerden, arkadaşlıklardan zevk alırsınız. Uyum ve güzelliği fazlasıyla önemsersiniz. Çevrenizdeki kişiler de sizin güvenilir ve dürüst bir kişi olduğunuzu düşünürler. Venüs-Boğa burcunda sizi destekleyicidir. Ancak Merkür geri hareketinde, dikkatli düşünmek gerekiyor.

İŞ VE KARİYER

9-15 Haziran haftası: 13 Haziran tarihindeki Dolunay kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde birebir etkili olup, yanlış bir karar vermemek için öncelikle enine boyuna düşünmeniz gerektiğini işaret eder. Gerçekçi olmak ve abartmamak gerekir. Dış dünya ile ev arasındaki dengenin mutlaka sağlanması gerekir. Eğer tek başına yaşıyor ve mücadele veriyorsanız, tabii ki bu dengeyi kurmak kolaylaşır. Fakat aileniz veya eşinizle yaşıyorsanız ve bir karar vermek istiyorsanız, geri hareket döneminde olduğumuzu unutmayalım.

PARA

9-15 Haziran haftası: Maddi konular üzerinde ve ortaklaşa kazançlar anlamında, yasal davalar ve alacaklar, bankalarla ilgili meseleler bu hafta zorlayabilir. Bir ortaklığı bitirmek, bir borcu ödemek veya bir kredi başvurusunda bulunmak zamanı değildir.