9 Aylık hamile Esra Erol, Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Esra Erol, Kim Milyoner Olmak İster'e konuk oldu. 9 aylık hamile olan Esra Erol'a Kim Milyoner Olmak İster'de ATV Ana Haber Spikeri Cem Öğretir eşlik etti.

Kim Milyoner Olmak İster'in son bombası Esra Erol oldu! Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından 'Kim Milyoner Olmak İster' 500'üncü bölümlerinde ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Selçuk Yöntem'in sunumuyla gerçekleşen 'Kim Milyoner Olmak İster'e Esra Erol ve Müge Anlı yarışmacı olarak katıldı. Atv ekranlarının uzun soluklu başarılı programında Esra Erol'a Cem Öğretir; Müge Anlı'ya ise Engin Hepiler'i eşlik etti. Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katılan izdivaç programlarının başarılı ismi Esra Erol ve ATV Ana Haber Spikeri Cem Öğretir, 10. soruya kadar gidebildi.

Selçuk Yöntem'in sunumuyla gerçekleşen bilgi yarışmasına katılan ikili, 10. soruya kadar gidebildi. "Yasa adıyla sadece yöneticilerin bildiği gizli bir kanunname hazırlatan hükümdar kimdir?" sorusunda çekilen ikili, 60 bin liralık ödülün sahibi oldu. Cem Öğretir ve Esra Erol, 60 bin TL'lik ödülü Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladı.

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Marmara Üniversitesi'nin Radyo Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Maltepe Üniversitesin'de de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek isteyen ünlü sunucu, Televizyonculuğa ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı program ile başlamıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan Esra Erol, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başlamış ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Canlı yayında Ali Özbir'le ile hayatını birleştiren ünlü sunucu, bu evlilikten İdris Ali adında bir erkek çocuğu dünyaya getirmiştir.

Anahtar Kelimeler: