9. Birlik Aşuresi'ni Gerçekleştiren Sivil Toplum Kuruluşları Bir Araya Geldi

9. Birlik Aşuresi'ni gerçekleştiren 17 sivil toplum kuruluşu, birlik aşuresinde yapılan çalışmaları ve bundan sonra yapılacakları görüşmek üzere bir araya

9. Birlik Aşuresi'ni gerçekleştiren 17 sivil toplum kuruluşu, birlik aşuresinde yapılan çalışmaları ve bundan sonra yapılacakları görüşmek üzere bir araya geldi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden (SESOB) yapılan yazılı açıklamaya göre, SESOB tarafından bir kafede toplantı düzenlendi. Toplantıda bir araya gelen kuruluşların üyeleri, görüş alışverişinde bulundu.

SESOB Başkanı Beşir Köksal, burada yaptığı konuşmada, Sivas'ta güzel bir birliktelik olduğunu bu birlikteliğin de birlik aşuresine yansıdığını belirtti.

Reklam
Reklam

Etkinliğin bundan sonra daha coşkulu bir şekilde kutlanmasına gayret göstereceklerini aktaran Köksal, "Sivas'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz öncülüğünde 9 yıldır yapmış olduğumuz Birlik Aşuremiz her geçen gün daha da coşkuyla yapılıyor. Birlik Aşuresini komite olarak son derece önemsiyoruz. Burada birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan el ele vererek güzel bir dayanışma sergilediğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: