9 kadınla aynı anda evlenerek dünya basınında geniş yankı uyandıran fenomenin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! 4 karısı da boşandı...

Arthur O' Urso isimli bir sosyal medya fenomeni geçtiğimiz yıllarda aynı anda 9 kadınla evlenerek dünya basınında kendisine bir hayli geniş yer bulmuştu. Ancak fenomen ismin üzerinde son günlerde kara bulutlar dolaşıyor. Çünkü O'urso'nun eşleri bir bir onu terk etmeye başladı. 4 eşinin de ayrılmasından sonra geriye kalan 5 eşinden kimseyi kaybetmek istemediğini söyleyen fenomen isim, "Programı gözden geçireceğim" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Brezilya'da gerçekleşen bir düğün töreniyle 9 kadınla aynı anda evlenen Arthur O' Urso isimli bir sosyal medya fenomeni dikkatleri üzerine çekmişti. Kendisini çok eşliliğin temsilcisi olarak savunan O'Urso son zamanlarda birkaç ayrılık yaşadı. 4 eşinin özgür aşktan ayrılmasından sonra fenomen isim hayatını sorgulamaya karar verdiğini söyledi.

Brezilyalı fenomen ayrılığın kendisini üzdüğünü dile getirerek, "Bir eşimi kaybetmek, bir parçamı kaybetmek gibiydi ancak hayat devam ediyor. Şimdi, 5 eşimle mutlu hayatıma devam edeceğim. Bazen kalbimin bir sınırı olup olmadığını merak ediyorum ama şimdilik beş eş yeterli." dedi.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: