9 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Samsun'un ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Samsun'un ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çarşamba ilçesindeki tören Belediye Meydanı'nda Atatürk büstüne çelenk sunulması ile başladı.

Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi'nin bahçesinde devam eden törende halk oyunları gösterileri ve bilek güreşi yarışmaları yapıldı.

Etkinliklere, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Yusuf Böke, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ile vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

-Havza-

Mehmetçik Meydanı'nda yapılan etkinliklerde Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından gençlik yürüyüşüne geçildi.

Törene, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Havza Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Cumhuriyet Savcısı İsmail Ünsal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

-Kavak-

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç'un Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başladı.

Kavak Şehir Stadı'nda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında liseler arası futbol karşılaşması yapıldı.

Muhabir: Yaşar Karaman - Özgür Uyaroğlu - Mustafa Günay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz