"9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit Ve Sevgi Çiçeği Şenliği"

22 Haziran'da başlayacak olan 9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği için hazırlıklar devam ediyor.

22 Haziran'da başlayacak olan 9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği için hazırlıklar devam ediyor.

Gölbaşı'nda 3 gün sürecek olan şenlik kapsamında düzenlenen Mogan Safari Gölbaşı Fotoğraf Yarışmasına 120 kişinin başvuruda bulunduğu, yapılan ön elemelerde 24 başvurunun iptal edildiği ve 96 kişinin 320 fotoğrafının değerlendirmeye tabi tutulduğu, ayrıca, Gölbaşı Türk Halk Müziği Ses Yarışması için 55 kişinin başvurduğu, yapılan elemelerde 17 kişinin finale kaldığı, her iki yarışmada da dereceye girenlerin 22 Haziran'da belirleneceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Şenlik kapsamında Sibel Can, Mustafa Yıldızdoğan ve Mustafa Ceceli de konser verecek.

Bu yıl ayrıca, şenlik logosu da değiştirildi. Logo da Gölbaşı'nda yetişen sevgi çiçeği yer aldı.

Muhabir: Bayram Türkmez

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz