'90 Milyon Kitabı Alacak Kapasitedeki Beynimizin Çok Azını Kullanıyoruz'

Eğitimci-yazar Ziya Baran, insan beyninin 90 milyon kitabı alacak kapasitede olduğunu ancak insanların beyninin kapasitesinin...

Eğitimci-yazar Ziya Baran, insan beyninin 90 milyon kitabı alacak kapasitede olduğunu ancak insanların beyninin kapasitesinin çok azını kullandığını söyledi.

Antalya'da Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAU) ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliği ile öğretmenlere yönelik olarak 'Öğrenci Koçluğu ve Sınıf Yönetimi' konulu bir seminer düzenlendi. Seminere, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, UAU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Musa Asyalı, UAU Genel Sekreteri Sedat Göçen, öğretim üyeleri ve eğitimciler katıldı.

Reklam
Reklam

Öğretmenlere öğrenci koçluğu ile ilgili bir seminer veren eğitimci-yazar Ziya Baran, “İnsan beyni 90 milyon kitabı alacak kapasitededir. Ancak buna karşın kapasitemizin çok azını kullanmaktayız. Öğrencilerin okuma hızlarının düşük olması sınavlardaki başarılarını olumsuz etkilemekte ve başarısız olmalarına sebep olmaktadır.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: