92 Kişilik Kadro Için 2 Bin 833 Kişi Başvurdu

Adalet Bakanlığı tarafından Bursa merkez ve ilçe adliyelerine alınacak 92 zabıt katipliği kadrosu için açılan sınava 2 bin 833 kişi

Adalet Bakanlığı tarafından Bursa merkez ve ilçe adliyelerine alınacak 92 zabıt katipliği kadrosu için açılan sınava 2 bin 833 kişi başvurdu.

Sınav için Türkiye'nin değişik yerlerinden başvuru yapanlar sabah saatlerinden itibaren Bursa Adliyesi bahçesinde toplanmaya başladı. Başvuruları kabul edilen 2 bin 833 kişi, yanlarında getirdikleri bilgisayar klavyeleriyle sınav öncesi son hazırlıklarını yaptı.

Adaylar sınava 40'ar kişilik gruplar halinde alındı. Türkçe F ve Q klavye üzerinden ayrı ayrı sınava giren adayların heyecanlı oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Reklam
Reklam

Sınavda 3 dakikada 90 ve üzerinde kelime yazma başarısı gösterenlerin gelecek hafta mülakata çağrılacakları öğrenildi.

Muhabir: Vedat Yücebaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: