98'nci Dönem Kaymakam Adayları Bilecik'te

İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlen Marmara Bölgesi gezi kapsamında 98'nci dönem 65 kaymakam...

İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlen Marmara Bölgesi gezi kapsamında 98'nci dönem 65 kaymakam adayı Bilecik il merkezi ve Söğüt ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundular.

İlk olarak Söğüt ilçesine gelen ve Kaymakam Mitat Gözen tarafından karşılandılar kaymakam adayları tarihi ve turistik yerleri gezdi. Kaymakam adayları, sırasıyla Çelebi Mehmet Camii'ni ziyaret eden daha sonra Osmanlı'nın ilk eseri olan Kuyulu mescidini, Ertuğrul Gazi Müzesi ve türbesini, Hamdiye külliyesini ve Dursun Fakih türbesine ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Daha sonra Bilecik'e geçen kaymakamlar adayları, Şeyh Edebali türbesi önünde Vali Halil İbrahim Akpınar tarafından karşılandı. Rehber eşliğinde Şeyh Edebali türbesi gezdirilen kaymakam adaylarına, bölgenin tarihi anlatıldı. Vali Halil İbrahim Akpınar farklı bölgelerde görev alacak kaymakam adaylarına başarılar diledi kıl çadırda gözleme ayran ikram etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: