A Milli Basketbol Takımı, Hazırlıklarını Sürdürdü

İSTANBUL, (DHA) 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na İtalya'nın Bormio kentinde hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı, günü tek antrenmanla tamamladı. Milliler, başantrenör Ufuk

İSTANBUL, (DHA)

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na İtalya'nın Bormio kentinde hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı, günü tek antrenmanla tamamladı.
Milliler, başantrenör Ufuk Sarıca yönetiminde yaklaşık iki saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk bölümünde, çift potada hücum düzenleri üzerine çalışılırken, son bölümde ise savunma düzenleri üzerinde duruldu. Ay-yıldızlılar, şut attıktan sonra antrenmanı tamamladı.
5 Ağustos Cumartesi gününe kadar kampını sürdürecek olan Milliler, 3 Ağustos Perşembe günü (Yarın) sabah yapacağı antrenmanın ardından İsviçre ile hazırlık karşılaşması oynayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz