A Milli Basketbol Takımı, Portekiz'le Yarın Oynuyor

EuroBasket 2013 eleme grubunda yarın Portekiz ile karşılacak olan A Milli Basketbol Takımı bu maçın...

EuroBasket 2013 eleme grubunda yarın Portekiz ile karşılacak olan A Milli Basketbol Takımı bu maçın hazırlıklarına Ankara'da devam ediyor. Ay - yıldızlı ekip dün geldiği Ankara'da akşam da ilk çalışmasını yapmıştı.

EuroBasket 2013 elemeleri F Grubu’nda yer alan ay - yıldızlılar, grubunda ilk iki maçı geride bırakırken İtalya’dan Ankara’ya dönmüştü. Gruptaki üçüncü maçını 24 Ağustos Cuma günü (yarın) saat 20.30’da Ankara’da Portekiz ile oynayacak olan A Milli Takım'da tek hedef galibiyet.

Ay - yıldızlılar teknik adam Bogdan Tanjevic, yönetiminde Portekiz maçının son çalışmasını bugün Ankara Spor Salonu’nda saat 18.30 - 20.30 saatleri arasında yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: