A Milli Erkek Basketbol Takımı aday kadrosu açıklanıyor

A Milli Erkek Basketbol Takımı aday kadrosu açıklanıyor. 31 Ağustos - 18 Eylül 2011 tarihleri...

A Milli Erkek Basketbol Takımı aday kadrosu açıklanıyor. 31 Ağustos - 18 Eylül 2011 tarihleri arasında Litvanya’da düzenlenecek olan 2011 Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı aday kadrosu, yarın Renaissance Polat İstanbul Hotel’de düzenlenecek olan basın toplantısı ile açıklanacak.
Ballroom’da gerçekleştirilecek olan basın toplantısı saat 11.15’de başlayacak. Düzenlenecek olan basın toplantısı ile A Milli Erkek Takımı şampiyona aday kadrosu ile millilerin yaz dönemi hazırlık programı da açıklanacak.
Geçtiğimiz yıl ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenen 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nda tarihi bir başarıya imza atarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan ve dünya ikinciliği kazanan milliler, bu sene de hazırlıklarına bu doğrultuda başlayacak.
Geçtiğimiz seneki başarıyı tekrarlama amacı ile hazırlıklarına başlayacağını belirten yetkililer, en büyük hedeflerinin Avrupa şampiyonası’nı 2012 Olimpiyat Oyunları’na katılabilecek bir derece ile noktalamak ve Türkiye’ye bir büyük gurur daha yaşatmak olduğunu söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz