A Milli Futbol Takımı 499. Maçına Çıkıyor

A Milli Futbol Takımı, Macaristan ile yarın oynacağı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu...

A Milli Futbol Takımı, Macaristan ile yarın oynacağı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu dördüncü maçıyla birlikte tarihindeki 499. karşılaşmasına çıkacak.

Ay - yıldızlı ekip şimdiye kadar oynadığı 262'si resmi, 236'sı özel olmak üzere geride kalan 498 maçta, 180 galibiyet, 116 beraberlik alırken, 202 kez de rakiplerine yenildi. Milliler bu maçlarda 645 gol atarken, kalesinde 742 gol gördü.

MACARİSTAN İLE 13. RANDEVU

A Milli Futbol Takımı, Macaristan ile tarihinde 13. kez karşı karşıya gelecek.

Reklam
Reklam

Ay - yıldızlı ekip, Macaristan ile şimdiye kadar oynadığı 12 karşılaşmada, 4 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 7 maçta da rakibine mağlup oldu. Milliler, bu karşılaşmalarda attığı 15 gole karşılık, kalesinde 27 gol gördü.

Bu önemli grup maçı öncesinde Türkiye, oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet bir de galibiyet alırken 3 puanla 4. sırada bulunuyor. Ev sahibi Macaristan ise oynadığı 3 maçta 2 galibiyet bir de mağlubiyet aldı. Macaristan grupta 6 puanla 3. sırada bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: