A Milli Futbol Takımı Bursa'ya gitti

Slovakya ile 29 Şubat Çarşamba günü oynayacağı özel maç için bugün Bursa'ya gidecek A Milli...

Slovakya ile 29 Şubat Çarşamba günü oynayacağı özel maç için bugün Bursa'ya gidecek A Milli Takım'ın seyahat programında değişiklik yapıldı.

Daha önce deniz otobüsü ile Bursa'ya gideceği açıklanan A Milli Futbol Takımı İstanbul - Bursa deniz otobüsü seferlerinin olumsuz hava şartları nedeniyle yapılamadığından, Eskihisar-Topçular arabalı vapur hattını kullanarak Bursa'ya gitti.

A Milli Futbol Takımı, kamp yaptığı Ataköy Sheraton Hotel'den Bursa'ya saat 11.00'de hareket etti. Ay - yıldızlı ekip Topçular'dan Yalova'ya oradan da karayolu ile Bursa'ya geçeceği belirtildi.

Reklam
Reklam

A Milli Takımı, 29 Şubat Çarşamba günü Slovakya ile yapacağı özel maç için dün akşam İstanbul'da toplandı. A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından belirlenen 27 kişilik aday kadroya çağrılan oyunculardan kulüp takımlarıyla lig maçını oynayanlar, Ataköy Shareton Hotel'de bir araya geldi.

Yurtdışında oynayan futbolcular Arda Turan, Mehmet Topal, Mevlüt Erdinç, Umut Bulut ve Sinan Bolat kampa bugün Bursa'da katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz