A Milli Futbol Takımı Yağmur Altında Çalıştı

Hakan TARHAN/İSTANBUL, Sağanak yağış altında gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma ile başladı ve 5'e 2 top kapma-pas çalışması ile devam etti.

Hakan TARHAN/İSTANBUL, Sağanak yağış altında gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma ile başladı ve 5'e 2 top kapma-pas çalışması ile devam etti. Daha sonra yarı sahada çift kale taktik çalışması yapan A Milliler, rejenerasyon ile idmanı sonlandırdı. Sakatlıkları süren ve tedavileri devam eden Gökhan Töre ve Hasan Ali Kaldırım antrenmana katılmadı.
İdman sahasına kucağında torunu Yaman ile birlikte gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, basın mensuplarına bir süre görüntü verdi.
A Milli Takım, Bulgaristan maçı hazırlıklarına yarın saat 19.00'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: