A Milli Kadın Basketbol Takımı Günü Tek Antrenmanla Tamamladı

Avrupa şampiyonası doğrultusunda hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Basketbol Takımı aday kadrosu bugün yaptığı tek...

Avrupa şampiyonası doğrultusunda hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Basketbol Takımı aday kadrosu bugün yaptığı tek antrenmanla çalışmalarına devam etti.

İstanbul kampıyla hazırlıklarını tam gaz sürdüren ay - yıldızlılar, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda toplanarak hazırlıklarını sürdürdü. Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde yaklaşık olarak 2 saat süren idmanda milliler, ilk olarak kondisyon ve koordinasyon çalışmaları yaptılar.

Ardından idmanın ikinci bölümünde beşe beş hücum ve savunma düzenleri üzerinde duran ay - yıldızlılar, bugünkü tek antrenmanını da böylece noktaladı. Yarını dinlenerek geçirecek olan A Milli Kadın Basketbol Takımı aday kadrosu, Pazartesi günü ise saat 10.00’da Merter’deki Anadolu Efes tesislerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz