A Milli Kadın Basketbol Takımı Sabah Antrenmanını Tamamladı

FIBA Olimpiyat Elemeleri doğrultusunda Ankara’da çalışmalarına devam eden ay - yıldızlılar sabah antrenmanını gerçekleştirdi.Ankara’daki Uluslararası...

FIBA Olimpiyat Elemeleri doğrultusunda Ankara’da çalışmalarına devam eden ay - yıldızlılar sabah antrenmanını gerçekleştirdi.

Ankara’daki Uluslararası Hazırlık Turnuvası’yla FIBA Olimpiyat Elemeleri çalışmalarını sürdüren A Milli Kadın Takımı, dün akşam saatlerindeki antrenmanın ardında bu sabahki yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde Ankara Spor Salonu’nda sabah saat 10.00’da başlayan ve yaklaşık olarak 2 saat süren antrenmanda oyuncular öncelikle kondisyoner Ozan Şirikçi eşliğinde ısınma hareketleri ve güç toplama idmanı yaparken, ardından ağırlık antrenmanı ve şut çalışmaları yaptılar.

Reklam
Reklam

Eleme maçlarına az bir zaman kalmasından dolayı, bugün gerçekleştirilen antrenmanda bu zamana kadar yapılmış olan kuvvet antrenmanlarını çabuk kuvvete çevirme çalışmaları yaptıklarını söyleyen Ozan Şirikçi, “İdmana ısınma hareketleri ile başladık ardından sakatlık önleyici antrenman teknikleri ile devam ettik. Kalça-karın stabilizasyonunu sağlamak için mini bant çalışması yaptık. Daha sonra ağırlık antrenmanı ve patlayıcı kuvvet çalışmaları üzerinde durduk.” diyerek hazırlıkların hangi yöntemlerle sürdürüldüğünü açıkladı.

A Milli Kadın Takımı, bu akşam Ankara Spor Salonu’nda, saat 18.00’de başlayacak olan antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: