A Milli Kadın Takım Çalışmalarını Sürdürüyor

2012 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri’ne hazırlanan A Milli Kadın Takımı, yaptığı antrenman ile bugünkü çalışmalarını...

2012 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri’ne hazırlanan A Milli Kadın Takımı, yaptığı antrenman ile bugünkü çalışmalarını tamamladı.

İstanbul’da 2 gün önce kampa girerek 2012 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri için hazırlıklarına başlayan Ay Yıldızlılar, bu sabah 2 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Kondisyoner Ozan Şirikçi tarafından kondisyon ağırlıklı çalışan milliler, Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde ise antrenmanın diğer bölümünde basketbol antrenmanı yaptılar.

A Milli Kadın Takımı, yarın da yine Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 13.00-15.00 saatleri arasında yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Reklam
Reklam

Antrenman öncesinde oyunculardan Şaziye İvegin, kampın çok başında olduklarını ifade ederek; “Önümüzde yaklaşık 40 günümüz var. Tempomuz her geçen gün artacak. İyi çalışıyoruz. Bu dönemde yapacağımız antrenmanların yanı sıra oynayacağımız hazırlık turnuvalarıyla en iyi şekilde hazırlanacağız." dedi.

Hedeflerinin son maça kalmadan 3’te 3 yaparak olimpiyat vizesini almak olduğunu da belirten Şaziye İvegin, "Bu mutluluğu ülkemize yaşatmak istiyoruz. Biz, Avrupa ikincisi olmuş bir takımız ve genelde bu tip turnuvalarda Avrupa’dan gelen takımların başarılı olduğunu görüyoruz. Güçlü geliyoruz ve takım olarak da inancımız tam.” diye konuştu.

Esmeral Tunçluer ise çok ciddi bir hedefe doğru yürüdüklerini vurgulayarak, “Bu bilinç ve istekle çalışmalarımıza başladık. Takım olarak hedefimize konsantre olduk. Hepimizin en büyük hayali Olimpiyatlara katılabilmek. Biz hem ekip hem de güç olarak bu hedefi yakalayabilecek bir yapıya sahibiz. İnşallah hazırlık dönemini sakatsızlık geçiririz ve grubumuzdan çıkma başarısını göstererek ülkemizi Olimpiyatlarda temsil etme başarısını gösteririz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz