A Milli Takım, Antalya'da Kampa Girdi

 ANTALYA-DHA 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 12 Kasım'da Kosova ile karşılaşacak A Milli Takım, bugün başlayan Belek kampındaki ilk çalışmasını

ANTALYA-DHA 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 12 Kasım'da Kosova ile karşılaşacak A Milli Takım, bugün başlayan Belek kampındaki ilk çalışmasını basına kapalı olarak gerçekleştirdi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta yapılan antrenman, top ile ısınma ile başladı. Devamında önce sınırlı alanda jokerli, sonra sınırlı alanda çift kaleli oyun oynandı. Rejenerasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle çalışma sona erdi.
Belinde ağrısı olan Hakan Çalhanoğlu, uyluk arka kas grubunda Bu arada, çift kaleli oyun sırasında sağ ayak bileğine darbe alan Enes Ünal, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı. Enes'in durumu yapılacak detaylı tetkik ve muayenelerin ardından netlik kazanacak.
A Milli Takım, yarın akşam 18.30'da antrenmanla Kosova maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: