A Milli Takım'da Hakan Balta kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'da Hakan Balta üzüntüsü... Ukrayna maçında sakatlanan yıldız oyuncu milli takımın İzlanda ile yapacağı maçın kadrosuna alınmadı.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takımı'mız'da Hakan Balta şoku yaşanıyor...

[Sosyal medyayı salladı! 'Emre Mor il olsun'](https://www.mynet.com/sosyal-medyayi-salladi-emre-mor-il-olsun-101613-myspor)

Ukrayna ile oynanan mücadelenin ilk yarısında sakatlanarak, yerini Kaan Ayhan'a bırakan tecrübeli futbolcu İzlanda deplasmanına götürülmeyecek.

Milli formayı 50 kez giyen Galatasaraylı oyuncunun yerine kadrodaya kimin alınacağı henüz açıklanmadı.

A Milliler, 9 Ekim Pazar günü deplasmanda İzlanda ile 21:45'te karşı karşıya gelecek. Laugardalsvöllur Stadyumu'nda İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg'ın yöneteceği maç Tv8 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Reklam
Reklam
[Gunnarsson, Türkiye maçında yok](https://www.mynet.com/gunnarsson-turkiye-macinda-yok-101630-myspor)

Federasyondan yapılan açıklama şöyle:
"Konya'da dün akşam oynanan Türkiye-Ukrayna karşılaşmasının ikinci yarısında yerini Tolga Ciğerci'ye bırakan Hakan Balta'nın, sabah saatlerinde yapılan muayene ve kontrolleri sonrasında A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılmasına karar verildi.

Hakan Balta'nın daha önce geçirdiği bir sakatlığı da bulunan sağ uyluk bölgesine, karşılaşma sırasında aldığı darbe nedeniyle ağrılarının tekrar oluştuğu tespit edildi.

Milli futbolcu tedbir amaçlı olarak sağlık heyetinin önerisi ve teknik kadronun onayıyla İzlanda maçı aday kadrosundan çıkarıldı"

TÜRKİYE 544. RANDEVUDA

A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile pazar günü yapacağı 2018 FIF Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu üçüncü maçıyla 544. karşılaşmasına çıkacak.rk Milli Takımı, 93 yıllık tarihinde 285'i resmi, 258'i özel olmak üzere geride kalan 543 maçta, biri hükmen olmak üzere 204 galibiyet aldı, 126 kez berabere kaldı, 213 kez de rakiplerine yenildi.

Reklam
Reklam