A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti Maçı Manisa'da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisa'nın spor tarihindeki en büyük organizasyonlarından birine

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisa'nın spor tarihindeki en büyük organizasyonlarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlandığını bildirdi.

Koşar, yaptığı yazılı açıklamada, A Milli Futbol Takımı'nın 6 Şubat'ta Çek Cumhuriyeti ile yapacağı özel maçın Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacağını bildirdi.

Organizasyonun, Manisa tarihinde bir ilk olduğunu ifade eden Koşar, şunları kaydetti:

"Türkiye-Çek Cumhuriyeti karşılaşması 6 Şubat'ta Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacaktır. Tüm Manisalıların, milli takımımızı en iyi şekilde ağırlayacağına inanıyorum. Manisa'nın bu tür büyük organizasyonlara ev sahipliği yapması gerekiyordu. Manisalı hemşehrilerimizin o gün stadı doldurup, milli takımımıza en iyi şekilde destek vereceğini düşünüyorum. Manisa'nın bu futbol karnavalını en iyi şekilde yaşayacağına inanıyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Turgay Duyar / Ali Rıza Karasu / Hüseyin Burak Demirer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: