A Milli Takım'ın yeni hocası Avcı: Yarından itibaren çalışmalara başlayacağız

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirilen Abdullah Avcı, yarından itibaren Türk...

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirilen Abdullah Avcı, yarından itibaren Türk futbolunun yapılanması için çalışacaklarını söyledi.
İstinye'de bulunan Futbol Federasyonu Merkezi'nin çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, "Öncelikli olarak 5.5 senemi geçiriğim İstabul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Bana bu görevi layık gören Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Türk futbolunun yapılanması ile ilgili çalışmalara yarından itibaren başlayacağız." diye konuştu.
Bir gazetecinin "Yardımcılarının belli oldu mu ? "sorusuna genç hoca "Bugüne kadar benimle iletişimi doğru sağladınız. Bundan sonra da böyle olacaktır. Sizlerle toplantılar yapacağız. Her konuda sizleri bilgilendireceğim." diye cevap verdi.
Abdullah Avcı, sezon sonuna kadar İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u çalıştırmayacağını vurgulayarak, "Sezon sonuna kadar Türk futbolunun yapılanması için çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz