A Milliler, Play Off'ta

TİRAN (İHA) - A Milli Futbol Takımı, 2006 Dünya Kupası grup elemelerindeki son maçında deplasmanda Arnavutluk'u Tümer'in attığı golle 1-0 yenerek, grup ikincisi oldu ve baraj maçları oynamaya hak kazandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46. dakikada Nihat'ın pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Halil, müsait pozisyonda çok kötü vurdu. Meşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta gitti.

49. dakikada Nihat Kahveci'nin uzak mesafeden sert şutunda kaleci Lika, topu kontrol etti.

58. dakikada ceza sahasına yapılan ortada penaltı noktası üzerinde Halil, göğsüyle topu Tümer'in önüne indirdi. Tümer, yerden ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1

Reklam
Reklam

63. dakikada rakibinden güzel bir hareketle sıyrılan ve ceza sahasına giren Tümer, içeriye ortaladı. Selçuk'un volesinde Aliaj'a çarpan top kornere çıktı.

70. dakikada Ümit'in ceza sahası dışından yerden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Lika'da kaldı.

72. dakikada soldan ceza sahasına giren Murati'nin yerden ortasında sağ çarprazda Jupi, yerden sert vurdu. Selçuk, yatarak topu kornere gönderdi ve büyük bir tehlikeyi önledi.

73. dakikada sağdan kullanılan kornerde kale önünde Bogdani'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

78. dakikada Ümit'in ceza sahasına ortasında Nihat'ın kafa vuruşunda top kaleci Lika'da kaldı.

88. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Tümer'in vuruşunda kaleci Lika, topu köşeden çeldi. Devam eden atakta bir sonuç çıkmadı.