AA, Boğaziçili Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İSTANBUL (A.A) - Anadolu Ajansı (AA), Boğaziçi Yöneticiler Vakfı tarafından düzenlenen "6. Kariyer Festivali"nde tanıtıldı.

İSTANBUL (A.A) - Anadolu Ajansı (AA), Boğaziçi Yöneticiler Vakfı tarafından düzenlenen "6. Kariyer Festivali"nde tanıtıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencileriyle iş dünyasını bir araya getiren "6. Kariyer Festivali"nde Anadolu Ajansı da bir stant açtı.

AA Haber Akademisi ve Savaş Muhabirliği Sertifika Programları'nın anlatıldığı stantta, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine staj ve iş başvurusu yapma imkanı da sunuldu.

AA İnsan Kaynakları Yöneticisi Erdem Erdemlioğlu, öğrencilere AA'da sağlanan imkan ve fırsatları anlattıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

AA'nın yeni kurumsal vizyonunu öğrencilerle paylaştıklarını ve öğrencilerin standa yoğun ilgi gösterdiğini belirten Erdemlioğlu, "Öğrencilerin özellikle Haber Akademisi'ne ilgisi gerçekten çok fazla. Muhabirlik ve savaş muhabirliğine çok ilgi duyuyorlar. Onlarla ilgili olarak biz de elimizden geldiği kadar öğrencilere ajansımızın faaliyetlerini anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Haber Akademisi'nin ajansın yeni bir oluşumu olduğunu ifade eden Erdemlioğlu, şunları söyledi:

"4 aylık bir süreçte, yeni nesil muhabirler yetiştiriyoruz. Akademide işin hem teoriğini hem de pratiğini anlatıyoruz. Ayrıca ajansın iş imkanı sağlama yönünde çalışmalarımız var. AA da Türkiye'de bir ilki yaptı ve bu eğitim sertifika programı başlattı. Bundan sonra AA'da savaş muhabirleri yetişecek. Haziran ayı içinde eğitimimiz başlıyor. Buna da çok yoğun bir talep var. Başvurularımız bitti, mülakatlar da tamamlandı. Çok yakında açıklayacağız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: