AA Bölge Müdürü Kaya'dan Ziyaretler

Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, Kars Valisi Eyüp Tepe ve Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, Kars Valisi Eyüp Tepe ve Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ı ziyaret etti.

Vali Tepe, ziyarette yaptığı konuşmada AA'nın haberlerini takip ettiğini belirterek, ajans muhabirlerinin Sarıkamış'ta yaptığı haberlerin medyada geniş yer bulduğunu söyledi.

Sarıkamış Şehitleri'nin tüm Türkiye için önemli olduğuna dile getiren Tepe, "Orada sadece Kars'tan veya Sarıkamış'tan değil, Türkiye'nin her tarafından şehit var. Biz şehitlerimizi 100. yılda daha fazla kişiyle anmayı hedefliyoruz. Bu yıl yürüyüşe yaklaşık 25 bin kişi katıldı ama basının çalışmalarıyla Sarıkamış'ı 25 milyon kişi duydu" dedi.

Reklam
Reklam

AA Bölge Müdürü Kaya da Sarıkamış Şehitlerini anma programını bundan sonra da takip edeceklerini ifade etti.

Kaya, daha sonra Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ı ziyaret etti.

Çakmak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında Kaya'ya başarılar diledi.

Kaya ziyaretin ardından Çakmak'a AA'nın 2013 yılı takvimini hediye etti.

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: