AA Çalışanlarının Eşlerinden Suriyeliler Için Kermes

Anadolu Ajansı (AA) çalışanlarının eşlerinin, "Kış geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye" kampanyası kapsamında düzenleyeceği kermese Muğla Ticaret ve

Anadolu Ajansı (AA) çalışanlarının eşlerinin, "Kış geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye" kampanyası kapsamında düzenleyeceği kermese Muğla Ticaret ve Sanayi Odası da destek verdi.

Suriye'de yaklaşık iki yıldır devam eden iç savaştan kaçarak zor şartlarda yaşam mücadelesi veren çoğunluğu kadın ve çocuk onbinlerce Suriyeli'nin yaşadığı drama, AA çalışanları sessiz kalmadı.

Bir süre önce Suriyeliler için nakdi yardım toplayan AA çalışanlarının eşleri de sığınmacı kadın ve çocuklar için kermes düzenliyor.

Reklam
Reklam

Kermese Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 60 kilogram Muğla çam balı ile destek verdi. Kermeste satışa sunulacak ballar paketlenerek kargoyla Ankara'ya gönderildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının Suriye konusunda çok duyarlı hareket ettiklerini ve bu tür yardım organizasyonlarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Türkiye'nin en güzide kurumlarından birisi olan Anadolu Ajansı da bu konuda duyarlılık göstererek kermes düzenledi. Bu kermese biz de çam balı yardımında bulunarak destek vermek istedik" dedi.

Kermes, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılay'daki Basın Merkezi Sergi Salonu'nda 1-2 Mart'ta yapılacak.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: