AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya, BüyükşehirBelediye Başkanı Küçükler'i Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret etti.

Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret etti.

AA'nın 100. yıl vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi veren Kaya, Anadolu Ajansı'nın Ortadoğu'da söz sahibi olmaya başladığını belirterek, Arakan'ı ilk Anadolu Ajansı'nın duyurduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nın 5 dilde yayın yaptığını anlatan Kaya, "Ajans olarak güzel çalışmalara imza atıyoruz. Erzurum olarak Arakan'daki Müslümanlar için biz de bir şeyler yapabilirsek çok iyi olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler de yapılan bütün çalışmaları şehir adına olumlu bulduğunu belirterek, her noktadaki insanın katkı sunmasının, gelecek nesillere güzel ortamların bırakılmasının önemli olduğunu ifade etti.

İyi niyet esas olmak üzere herkesin elinden geleni yapması gerektiğini vurgulayan Küçükler, "Özellikle bu bölgemizin gerçekten her bir sektöründe her bir noktada hata yapma lüksümüz yok. O doğrultuda çalışmak lazım" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda, AA Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, Vali Öztürk'e, AA'nın 2011 yıllığını hediye etti.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: