AA Genel Müdürü Öztürk, Düzce'de Rafting Yaptı

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, Türkiye'nin 3'üncü büyük rafting sporlarının yapıldığı Düzce'de rafting yaptı.

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, Türkiye'nin 3'üncü büyük rafting sporlarının yapıldığı Düzce'de rafting yaptı.

Sabah saatlerinde Cumayeri ilçesi Dokuzdeğirmen köyündeki Düzce Rafting Tesisleri'ne gelen Öztürk, burada Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran tarafından karşılandı.

Öztürk ve beraberindekiler, daha sonra rehber eşliğinde Melen Çayı'nda rafting yaptı.

Reklam
Reklam

Rafting sırasında bot arkadaşlarıyla suya atlamanın keyfini yaşayan Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Düzce'de ilk kez rafting yaptığını söyledi.

Parkurun çok güzel olduğunu belirten Öztürk, "Özellikle bizim gibi amatörler için çok güzel bir parkur. Heyecanı da var, sakinliği de. Son derece güzel, ekip de güzel. Çok memnun kaldık" dedi.

Öztürk, "heyecan yaşamak için" bazı yerlerde botu batırdıklarını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: