AA Konya Bölge Müdürü Kayır'ın Aksaray Ziyaretleri

Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Aksaray Valisi Selami Altınok ve Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı makamında ziyaret etti.

Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Aksaray Valisi Selami Altınok ve Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı makamında ziyaret etti.

AA Aksaray Büro Müdürü Ersin Altonsoyla birlikte Vali Altınok'u ziyaret eden Kayır, AA'nın Aksaray'a büro açtığını ve ilin tanıtılması için el birliği içinde çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

AA'nın haber ve işleyiş yapısını her zaman beğendiğini ifade eden Altınok ise, AA'nın Aksaray'a büro açmasının Aksaray için iyi bir şans olduğunu ve Aksaray'la ilgili olumlu ve tanıtıcı haberlerin daha fazla yapılması gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Kayır ve Altınsoy daha sonra Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı ziyaret etti. Aksaray'a her geldiğinde daha gelişmiş olarak bulduğunu belirten Kayır, "Aksaray'ımız, Anadolu'nun en önemli şehirlerinden bir tanesi. Eski bir Selçuklu kenti. Her geldiğimizde Aksaray'ın daha da geliştiğini görüyoruz. Sanayisiyle, tarımıyla, turizmi ile. Bu da bizi mutlu ediyor" dedi.

Başkan Palta ise AA'nın her geçen gün daha prestijli bir konuma geldiğini ifade ederek, "Aksaray'ımızda yeni bir büro açılması da Aksaray adına güzel. Aksaray ile ilgili güzel haberlerin de ulusal basında yer alması, bizleri memnun ediyor. Hem ziyaretinizden dolayı hem de Aksaray ile ilgili güzel düşüncelerinizden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kayır, ziyaretlerde Vali Altınok ve Başkan Palta'ya, 2012 yılının tüm önemli olaylarının yer aldığı "AA Yıllık 2012" çalışmasını hediye etti.

Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: