AA Muhabirine Ödül...

İZMİR (A.A) - Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından ekonomi gazeteciliğini teşvik etmek amacıyla bu yıl 13.'sü düzenlenen EBSO Aytaç

İZMİR (A.A) - Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından ekonomi gazeteciliğini teşvik etmek amacıyla bu yıl 13.'sü düzenlenen EBSO Aytaç Sefiloğlu Gazetecilik Yarışması ödül töreninde AA muhabiri Emre Umurbilir araştırma inceleme dalında mansiyon aldı.

EBSO'da düzenlenen ödül törenine EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, CHP İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Musa Çam ve gazeteciler katıldı.

Ender Yorgancılar, törende yaptığı konuşmada ekonomi muhabirliği yaptıktan sonra EBSO'da görev yapan Aytaç Sefiloğlu'nun mesleğini çok seven, dürüst bir gazeteci olduğunu, genç yaşında amansız bir hastalığa yakalanarak hayatını kaybettiğini hatırlattı.

Reklam
Reklam

Aytaç Sefiloğlu adına düzenlenen gazetecilik yarışmasının geleneksel hale geldiğini söyleyen Yorgancılar, basının siyaset, ticaret, spor gibi hayatın tüm alanlarında büyük önem taşıdığını belirtti.

Ender Yorgancılar'ın konuşmasının ardından haber, araştırma inceleme ve röportaj dalında ödül kazanan gazetecilere ödülleri verildi.

Törende, haber dalında Ege Life Dergisi'nden Mehmet Emin Al birincilik, Haber Türk Gazetesi'nden Mehmet İnmez ikincilik, Yeni Asır Gazetesi'nden Murat Şahin ile TRT'den Özlem Coşar üçüncülük ödülü aldı. Aynı dalda Yenigün Gazetesi'nden Murat Ervin ile Haber Türk Gazetesi'nden Nihat Delibaşı'na mansiyon verildi.

Röportaj dalında ise birincilik ödülü Sabah Gazetesi'nden Füsun Çağlar'a, ikincilik ödülü Yeni Asır Gazetesi'nden Murat Şahin ve TRT'den Yusuf Eser'e, üçüncülük ödülü Seda Gök'e takdim edildi. Yeni Asır Gazetesi'nden Şafak İnce de mansiyon aldı.

Araştırma inceleme dalında, Yeni Asır Gazetesi'nden Şafak İnce birincilik, aynı gazeteden Ertan Gürcaner ve Dünya Gazetesi'nden Sedat Alp ikincilik, Aksiyon Dergisi'nden Ali Rıza Karasu ve Hürriyet Gazetesi'nden Mete Tamer Omur üçüncülük ödülü aldı.

Reklam
Reklam

Araştırma inceleme dalında mansiyon kazanan AA muhabiri Emre Umurbilir ile TRT'den Özlem Coşar da ödülünü CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın elinden aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: