AA Sivas Bölge Müdürü Coşkun'dan Köksal'a Ziyaret

Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

Coşkun, ziyarette yaptığı konuşmada, Sivas'ta görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Ajansın çalışmaları hakkında bilgi veren Coşkun, SESOB'un çalışmalarını da yakında takip ettiğini söyledi.

Köksal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AA'nın kurulduğu yıldan itibaren doğru, tarafsız haberleriyle esnaf teşkilatının güvenini kazandığını belirten Köksal, "Sivas'ta özellikle esnaf ve sanatkarımızın sesinin duyurulması, sorunlarının gündeme getirilmesi noktasında Anadolu Ajansı'nın ve çalışanlarının önemli katkıları olmuştur. Sesimizi duyuran, sorunlarımızı yaptığı haberlerle gündeme taşıyan Anadolu Ajansımıza çok teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Coşkun, ziyaretin anısına Köksal'a hediye verdi.

Ziyarette, Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel de hazır bulundu.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: