AA Tavşanlı Yurt Muhabiri Aydın, kitaplarını imzaladı

Anadolu Ajansı (AA) Tavşanlı Yurt Muhabiri ve Tavşanlı'nın Sesi gazetesinin imtiyaz sahibi Selma Kocabaş Aydın, Özel Yavuz Selim Koleji ve

Anadolu Ajansı (AA) Tavşanlı Yurt Muhabiri ve Tavşanlı'nın Sesi gazetesinin imtiyaz sahibi Selma Kocabaş Aydın, Özel Yavuz Selim Koleji ve Özel Yıldız İlköğretim Okulu'nda kitaplarını imzalayarak, öğrencilerle söyleşilere katıldı.

Aydın, Yavuz Selim Koleji Konferans Salonu'nda geçen ay yayımlanan "Kırmızı Gül Al Sevdam" kitabı hakkında bilgi vererek, öğrencilere kitaplarını imzaladı.

Öğrencilere, hangi mesleği seçerlerse seçsinler ahlaklı, ilkeli ve başarılı bir çizgide olmalarını tavsiye eden Aydın, ulusal değerlerin ön planda tutulması ve kültürel zenginliklerinin anlatılmasının önemli olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kütahya'nın, ünlü masalcı Ezop ve ünlü gezgin Evliya Çelebi'nin memleketi olduğunu hatırlatan Aydın, "Kütahya'daki köklü kültürel birikim bu günlere kadar uzanmıştır. Kitabımdaki hikayelerde Anadolu'nun güzelliklerini kaynaklarını yansıtmaya çalıştım" dedi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Aydın, Özel Yıldız İlköğretim Okulu'nda da kitaplarını imzalayıp söyleşiye katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: