AA'dan "Ayın Fotoğrafı Ve Video Haber Oylaması"

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (GENDAYDER) Başkanı Emine Cebeci, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Ayın Fotoğrafı ve Video Haber Oylaması"na

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (GENDAYDER) Başkanı Emine Cebeci, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Ayın Fotoğrafı ve Video Haber Oylaması"na ilişkin, "Yer alan fotoğraf ve videolar bir gazetecilik başarısıdır" dedi.

Dernek merkezinde AA'nın "Ayın Fotoğrafı ve Video Haber Oylaması"na katılan Cebeci, "Çanakkale'de Şimşekli Gece" başlıklı fotoğraf ile "Ödüllü Hurdacı" başlıklı video haberi beğendi.

Cebeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AA'nın Anadolu'nun sesini dünyaya duyurmak için çalışmalar yaptığı ifade ederek, AA'nın güvenilir bir haber ajansı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

"AA'nın yaptığı haberlerden mutluyuz, en azından ciddi olayları görebiliyoruz" diyen Cebeci, "Ayın Fotoğrafı ve Video Haber Oylaması"nın Türkiye'de meydana gelen en güzel video ve fotoğraf haberlerin göz önüne konulması açısından önemli olduğunu kaydetti.

Cebeci, "Günümüzde doğru habercilik zor bulunan şeyler olduğu için AA'nın yaptığı doğru haberleri her zaman değerlendiriyoruz ve güzel buluyoruz. Video haber kategorisinde ödüllü hurdacı videosunu çok beğendim. Çanakkale'de şimşekli geceyi muhabir arkadaş çok güzel yakalamış. Ayrıca video haber kategorisinde İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'a yapılan ayakkabılı saldırı görüntüsünün de kayıta alınması zor bir durum. Yer alan fotoğraf ve videolar bir gazetecilik başarısıdır" diye konuştu.

Muhabir: Kadir Yıldız - Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: