AA'nın Minik Konukları

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği üyeleri ile Fevzipaşa İlköğretim Okulu öğrencileri, Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği üyeleri ile Fevzipaşa İlköğretim Okulu öğrencileri, Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı, Fevzipaşa İlköğretim Okulu sınıf öğretmenlerinden Naciye Alipaşadireği ile 20 ilkokul öğrencisi, AA Edirne Bölge Müdürlüğü personelince karşılandı.

AA'nın tanıtım filmini izleyen öğrencilere daha sonra AA'nın kuruluşu hakkında bilgi verildi.

-"AA iyi ki var..."

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı, ziyarette yaptığı konuşmada, AA'nın dünyanın iddialı haber ajansları arasında yerini her geçen gün üst sıralara taşıdığını söyledi.

Reklam
Reklam

Şallı, AA'nın her zaman dezavantajlı öğrenciler için geliştirdikleri projelerde destek verdiğini ifade ederek, "AA, diğer ulusal medyaya baktığımızda magazinden uzak, sadece gerçekleri yazan, ulusal birlik ve bütünlüğe hizmet eden bir haber ajansıdır. Dezavantajlı öğrenciler için yaptığımız tüm proje ve faaliyette sizlerin büyük desteğini görüyoruz. Hep desteğinizi hissediyoruz. AA iyi ki var, çünkü hem dünyanın hem Türkiye'nin AA'ya her zaman ihtiyacı var" diye konuştu.

Daha sonra, AA muhabirleri ile öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: