AB Desteği Ile Yaşlılara "bir Tatlı Huzur"

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi Avrupa Birliği Tanıtım Grubu, liseli gençlerle huzurevi sakinlerini ortak faaliyetlerde buluşturmayı amaçlayan "Bir Tatlı Huzur Vermeye

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi Avrupa Birliği Tanıtım Grubu, liseli gençlerle huzurevi sakinlerini ortak faaliyetlerde buluşturmayı amaçlayan "Bir Tatlı Huzur Vermeye Geldik" projesi, AB programlarından sağlanan hibe desteği ile hayata geçirildi.

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi Avrupa Birliği Tanıtım Grubu Proje Koordinatörü Onur Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, İspanyol Gençlik Derneği ile işbirliği yaparak hazırladıkları "Bir Tatlı Huzur Vermeye Geldik" projesinin, AB programlarından 7 bin 800 Avro hibe destek almaya hak kazandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Projenin İspanyol Gençlik Derneği üyelerinin de katılımıyla uygulamaya konulduğu Özkan, 3 ay boyunca sürdürecekleri projede, ilk etapta İspanya'dan gelen gençlerin de katılımıyla 27-31 Mayıs tarihleri arasında bir grup huzurevi sakini ile birlikte Efes, Şirince ve Kuşadası, Dilek Yarımadası Milli Parkı ile Aydın merkezde bulunan tarihi mekanlara gezi düzenlediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: