Ab Dış Politika Temsilcisi Ashton'ın Sözcüsü Mann:

Avrupa Birliği Dış Politika Temsilcisi Catherine Ashton'ın Sözcüsü Michael Mann, "Nükleer müzakerelerde yapıcı bir adım...

Avrupa Birliği Dış Politika Temsilcisi Catherine Ashton'ın Sözcüsü Michael Mann, "Nükleer müzakerelerde yapıcı bir adım atılmalı. Biz iyi temennilerle buradayız. İyi bir sonuç bekliyoruz" dedi.

Avrupa Birliği Dış Politika Temsilcisi Catherine Ashton'ın Sözcüsü Michael Mann, basın mensuplarına açıklama yaptı. Mann, İranlılara mesaj vererek, 'Nükleer müzakerelerde yapıcı bir adım atılmalı. Biz iyi temennilerle buradayız. İyi bir sonuç bekliyoruz' dedi.

Ne gibi bir sonuç beklendiklerine dair soruya ise Mann, 'Yapıcı bir gelişme için iyi bir atmosfer var. Genel görüşmeler yapılıyor. Ne sonuç çıkacağını söyleyemem. Ama söyleyebileceğim şey, İranlılarla olumlu sözleri ile yapıcı görüşmeler yapmak üzere ikinci tur görüşme yapma kararı verebiliriz' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

İkinci tur görüşmelerin Bağdat'ta yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine Mann, bugünkü görüşmelerden sonra karar verileceğini belirtti.

Geçen yıl yapılan görüşmelerle bu yıl yapılan görüşmeleri karşılaştırması istendiğinde 'Geçen yıl görüşmelerde gelişme sağlanamamıştı. İranlılar nükleer müzakere yapmakta ciddiler' diyen Mann ayrıca, nükleer müzakerelerle ilgili potansiyel gördüklerinde devam etmek istediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz