AB Hayat Boyu Öğrenme Ve Gençlik Programları Tanıtılacak

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da, AB Hayat Boyu Öğrenme ve Gençlik Programları tanıtılacak.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da, AB Hayat Boyu Öğrenme ve Gençlik Programları tanıtılacak.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Ulusal Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülen Hayat Boyu Öğrenme ve Gençlik Programları'na ilişkin 28 Eylül Cuma günü Hilton Garden Inn Otel'de bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Daha önce farklı illerde de gerçekleştirilen toplantı aracılığıyla katılımcılara AB Hayat Boyu Öğrenme ve Gençlik Programları'nın amaçları, özellikleri, kimlerin faydalanabileceği, ne tür faaliyetler içerdiği, programlardan faydalanma yolları ve projelere başvurma usullerinin aktarılması hakkında bilgi verilecek.

Reklam
Reklam

Söz konusu toplantıya daha önce Ulusal Ajans tarafından yapılan bilgilendirme toplantılarına katılmamış, dezavantajlı bölgelerde görev yapan, okuyan, üniversitelerde görev yapan, STK'larda çalışan, belediye, farklı teşkilatların il müdürlükleri, kütüphane, cezaevi, müze gibi farklı kamu kurumlarında çalışan kişiler katılabilecek.

Hayat Boyu Öğrenme ve Gençlik Programları kapsamındaki herhangi bir alt program veya eylemde çalışma yapmak isteyen kişilerinde katılma fırsatı bulacağı toplantı aracılığıyla insan kaynakları altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Toplantıya katılmak isteyenlerin öncelikle "www.ua.gov.tr" internet adresinde başvuru yapması ardından da yapılacak değerlendirme listesinde yer alması gerekiyor.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: