AB Hibelerine Yönelik, "Proje Yazma Eğitimi"

BİLECİK (AA) - Bilecik'te, ulusal ve uluslararası hibe devlet desteklerinin tanıtıldığı, proje hazırlamanın tüm detaylarıyla katılımcılarla paylaşmayı amaçlayan, "Proje Yazma Eğitimleri" başladı.

Bilecik'te, ulusal ve uluslararası hibe devlet desteklerinin tanıtıldığı, proje hazırlamanın tüm detaylarıyla katılımcılarla paylaşmayı amaçlayan, "Proje Yazma Eğitimleri" başladı. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası uzman eğitimcileri Tuğçe Afşaroğulları ve Erhan Hepyaşar, katılımcılara 2013-2014 mali destek programı ve projelerin aktarılacağı KAYS sistemine ilişkin sunum yaptı. Bilecik TSO Toplantı Salonu'nda iki gün sürecek eğitimin yarınki etabında ise "Proje Döngü Yönetimi" ile örnek proje üzerinden atölye çalışması ve proje hazırlanışını hakkında bilgi verileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: