AB Öğrenme Ortaklıkları Projesi

EDİRNE (AA) - Edirne'yi Tanıtma ve Turizm Derneği, AB öğrenme ortaklığı proje sahipleri bilgilendirme toplantısına katıldı.

Edirne'yi Tanıtma ve Turizm Derneği, AB öğrenme ortaklığı proje sahipleri bilgilendirme toplantısına katıldı. Dernekten yapılan yazılı açıklamada, Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı Grundtvig Programı kapsamında 2013 yılı AB Öğrenme Ortaklıkları olarak başarılı bulunan Türkiye'den 148 proje ortağı için ön bilgilendirme toplantısı düzenlediği belirtildi. Ankara'daki bir otelde düzenlenen toplantıya Edirne'yi temsilen Edirne'yi Tanıtma ve Turizm Derneği'nin katıldığı aktarılan açıklamada, toplantıda öğrenme ortaklıkları projeleri için uygulama öncesi esasların ve dikkat edilmesi gereken konuların tartışıldığı, bilgilendirme yapıldığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: