Ab Öykü Yarışması’nda Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Avrupa Birliği (AB)...

Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi işbirliğinde, ortaöğretim 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin katılımına açık ‘AB Öykü Yarışması’ yerel etabı tamamlandı.

KTO Başkanlık makamında düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, dereceye giren öğrenciler ile öğretmenleri katıldı. KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’de ilk üç dereceye giren öğrencilere, öğretmenlere ve okul müdürlerine ödüllerini takdim etti.

Reklam
Reklam

Ödül törenine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz’a katkılarından dolayı plaket verildi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ulusal etapta tablet PC, şilt ve 100 temel eser gibi hediyeler ile ödüllendirildi. Türkiye’de ilk üçe giren öğrenciler ise yurtdışı ödül gezisi ile ödüllendirilecek.

Öykü yarışması yerel etabında ilk üçe giren ortaöğretim okulları öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdürleri bilgileri ise şu şekilde: “Melike Ezgi Coşar Öykü Yarışması Kayseri İl Birincisi, Selçuk Altun (Şehit Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Ögretmeni), Samet Özdoğan (Şehit Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesi Okul Müdürü), Güzide Gülsüm Güz Öykü Yarışması Kayseri İl İkincisi,

Hasan Çavdar (Kilim Sosyal Bilimler Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Ögretmeni)

Mustafa Kışan (Kilim Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü), Elif Beyza Eker Öykü Yarışması Kayseri İl Üçüncüsü, Hasan Çavdar (Kilim Sosyal Bilimler Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Ögretmeni), Mustafa Kışan (Kilim Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü)”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: