AB Öykü Yazma Yarışması konusunda seminer verildi

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyet gösteren Eskişehir AB Bilgi Merkezi, kentte düzenlenecek olan öykü yarışması hakkında seminer gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyet gösteren Eskişehir AB Bilgi Merkezi, kentte düzenlenecek olan öykü yarışması hakkında seminer gerçekleştirdi.

ETO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ETO Meclis Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe, yazar Cemil Kavukçu ve AB Takım Üyesi Erhan Akdemir konuşmacı olarak katıldı. Seminerde öğrenci ve öğretmenler de yer aldı.

Programda, Eskişehir AB Bilgi Merkezi yetkilileri tarafından sürece ve işleyişe dair bir sunum yapıldı.

AB Bilgi Merkezleri'nin faaliyet gösterdiği Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Van ve İstanbul'da gerçekleşecek yarışma için öyküler 4 Mayıs'a kadar teslim edilecek.

Reklam
Reklam

Öykülerin tesliminden sonra illerde belirlenen yarışmada ilk üçe giren eser sahipleri İstanbul'da yapılacak ulusal finalde dereceye girmek için yarışacak. Ulusal finalden çıkacak ilk üç derece sahibi öğrenci, danışman öğretmeniyle birlikte Belçika ve bir AB ülkesi ziyaretine katılmaya hak kazanacak.

Ayıca öğrencilere derecelerine göre, fotoğraf makinesi, netbook, kupa, Milli Eğitim Bakanlığı'nca tavsiye edilen kitaplardan seçilecek kitap seti, ve danışman öğretmenlere teşekkür sertifikası verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz