AB Projesi, Velilerle Çocukları Doğa Kampında Buluşturdu

Ankara Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Uluslararası Projeler Birimi tarafından yürütülen proje kapsamında veliler ve...

Ankara Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Uluslararası Projeler Birimi tarafından yürütülen proje kapsamında veliler ve çocuklar Kızılcahamam’daki doğada kampında buluştu.

AB Hayat Boyu Öğrenme Grundtvig Öğrenme Ortaklığı, 'Learn To Integrate The Family Into The Environment (L.I.F.E )’ adlı proje ile doğaya ve çevreye karşı duyarlılık oluşturan Pursaklar Milli Eğitim Müdürlüğü, veliler ve çocuklarla birlikte Kızılcahamam Milli Park’taki doğa kampında buluştu.

Projenin amacının ailelerin dolaylı olarak da çocukların ve çevredekilerin doğaya karşı duyarlılığını artırmak olduğunu söyleyen yetkililer, çalışmaların teorik bilgilerden ziyade pratiğe aktarılarak uygulandığını kaydetti. Düzenlenen kampta aynı zamanda çeşitli proje faaliyeti ve oyun uygulaması ile pratik yapılarak, projenin üçüncü teması olan kişiler arası iletişim konusuna da hazırlık yapıldı.

Reklam
Reklam

Pursaklar Belediyesi’nin tahsis ettiği araçlarla kampa giden öğrenciler, veliler ve proje yetkilileri Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Yetkililer, ayrıca bu projenin Ulusal Ajans tarafından sağlanan hibe ile gerçekleştiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: