AB uzmanları, Antalya'da 11 ve 12'inci fasıllara ilgili bilgilendirme yapacak

Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı, Antalya’da ilk kez AB katılım müzakereleriyle ilgili 11’inci ve 12’inci fasıllar...

Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı, Antalya’da ilk kez AB katılım müzakereleriyle ilgili 11’inci ve 12’inci fasıllar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenliyor.
AB Bakanlığı uzmanları, Antalya’da “Gıda Güvenliği, Veterinerlik ve Bitki Sağlığı” ile “Tarım ve Kırsal Kalkınma” fasıllarıyla ilgili bilgi verecek. Antalya Valiliği AB Projeleri Koordinasyon Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre; AB’ye Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu’nun 2011 yılı dördüncü toplantısında Antalya’da ilk kez AB Bakanlığı uzmanları tarafından 11’inci ve 12’nci fasıllar hakkında bilgilendirme yapılacak.
AB Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Cangir’in açılış konuşmasıyla başlayacak toplantıyla ilgili yapılan açıklamada şunlar ifade edildi: “Avrupa Birliği Bakanlığı Tarım ve Balıkçılık Başkanlığı AB İşleri Uzman Yardımcısı Emre Akyüz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü AB Uzmanı Arzu Yürükçü ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu AB Uzmanı Hakan Aksoy tarafından AB müzakere sürecinde 11 numaralı ‘Tarım ve Kırsal Kalkınma’ faslındaki son gelişmeler, sektöre yansımaları ile ortak tarım politikası ve AB Tarımsal Hibeleri konulu bilgilendirmeler yapılacaktır. Kurulun öğleden sonraki oturumunda ise Avrupa Birliği Bakanlığı Tarım ve Balıkçılık Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Dr. Şebnem Gürbüz tarafından AB müzakere sürecinde 12 numaralı ‘Gıda Güvenliği, Veterinerlik ve Bitki Sağlığı’ faslındaki gelişmeler ve sektöre yansımaları konulu bilgilendirme yapılacaktır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz