Aba Koleji Öğrencileri Avukatlar Günü’nü Unutmadı

Bayburt Aba Koleji minikleri 5 Nisan Avukatlar Günü'nde Bayburt-Gümüşhane Bölge Barosu Bayburt Adli Müzaharet Bürosu'ndaki...

Bayburt Aba Koleji minikleri 5 Nisan Avukatlar Günü'nde Bayburt-Gümüşhane Bölge Barosu Bayburt Adli Müzaharet Bürosu'ndaki baroyu ve diğer avukat bürolarını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Bayburt-Gümüşhane Bölge Barosu Bayburt Adli Müzaharet Bürosu'ndaki avukatları ziyaret eden öğrenciler, Büro Başkanı Ercan Çoban ve bürodaki avukatların Avukatlar Günü'nü kutlayarak çiçek takdim etti. Bürodaki avukatlar ise bu özel günlerinde hatırlanmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, okul müdürüne ve öğrencilere teşekkür dileklerini illetti.

Reklam
Reklam

Aba Koeji öğrencileri daha sonra ilde görev yapan diğer avukatları da ziyaret ederek, onların da Avukatlar Günü'nü kutladı ve çiçek hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: