Abana Belediye Başkanı Oyar:

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, "Kısıtlı bütçemiz ve elimizdeki imkanlarla, ilçemize hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi.

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, "Kısıtlı bütçemiz ve elimizdeki imkanlarla, ilçemize hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi.

Oyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konakören Mahallesi Harmason mevkisindeki altyapıyla ilgili şikayetlerin artması üzerine, kanalizasyon hattı olmayan bölgenin altyapısının iyileştirilmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

"Temiz Abana Temiz Belediyecilik" anlayışıyla sorunları gidermeye çalıştıklarını ifade eden Oyar, şunları kaydetti:

"Harmason mevkisindeki çöplüğü kaldırdık. Burayı yeşil bir alan haline getirdik. Ezine çayının ıslahı, duble yol ve çevre düzenlemeleri çalışmalarıyla Konakören Mahallemizi geliştireceğiz. Abana, yalnızca ilçe merkezinden ibaret bir ilçe olmayacak. Kısıtlı bütçemiz ve elimizdeki imkanlarla, ilçemize hizmet vermeye devam ediyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Semih Yüksel/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: